ISBN 978-605-9192-39-2
EBAT 16.5 x 22.5 cm / 6.5 x 8.8"
SAYFA SAYISI 80 Sayfa
STOK KODU 6340
Nostaljik Günler
37 Farklı Kanaviçe Projesi
Kitap Hakkında
Deneyimli tasarımcı Maria Diaz tarafından hazırlanan bu güzel kitapta, birbirinden güzel nostaljik temalı 37 farklı model bulacaksınız. Her biri orta boy ve işlenmesi kolay modellerden oluşan bu kitapta düğün, bebek, çiçekler, dikiş, nostaljik elbise modelleri, leydiler, pastalar, elişleri gibi sıklıkla talep edilen konularda birbirinden farklı desenler yer alıyor.
Yazar Hakkında
Maria Diaz
Her zaman nakış ve elişlerinden hoşlanmışımdır. Nakış ve dikişi, kendisi eğitimli bir terzi olan büyük-annemden öğrendim. Üniversitede Güzel Sanatlar’da okurken, nakış ve kanaviçe tasarımı üzerine yarı-zamanlı bir iş bularak çalışmaya başladım. Mezun olduktan sonra tam zamanlı olarak çalışmaya başladım. İşimi çok seviyordum ancak sekiz sene sonrasında yaptığım işin, üretici olmaktan çok idari işlere kaymış olduğunu fark ettim. Böylece, kendi ayaklarımın üzerine durmaya karar verdiğimden beri 20 sene geçmiş oldu ve işe tek başıma serbest tasarımcı olarak devam etme kararı aldım. Bu kararım beni çok iyi noktalara taşıdı ve çalışmalarım dünya çapında düzenli olarak dergi ve kitaplarda yayınlanır hale geldi.
Her yeni gün bana yeni fikir ve tasarım işleri sunar ve yaptığım şeyden hala zevk almaktayım. Bahçenin arkasında biraz dağınık olmasına rağmen harika bir stüd-yom var ve işimi ailemin etrafında sürdürebildiğimden ve gerçekten sevdiğim şeyi yaparak hayatımı kazanabildiğim bir işim olduğundan dolayı oldukça şanslıyım.