Copyright © 2012, Tuva Yayıncılık
İyi Geceler Sisteme Giriş Yapmak İçin Lütfen Üye Girişi Yapın. ya da Ücretsiz Kayıt Olun.
+90 216
642 62 62
Yayınlarımız
Sitemize Ücretsiz Üye Olun
  Beni Hatırla
Haberler
Yeni yayın kataloğumuzu buradan inceleyebilirsiniz.
27.04.2012
 
Kanaviçe 26 Tuva Tekstil satış noktalarında, gazete ve dergi bayilerinde satışa sunulmuştur.
25.04.2012
 
İğne İplik 20 Tuva Tekstil satış noktalarında, gazete ve dergi bayilerinde satışa sunulmuştur.
25.04.2012
 
Elişi 8 Tuva Tekstil satış noktalarında, gazete ve dergi bayilerinde satışa sunulmuştur.
27.03.2012
 
Yayınlarımız satın alabilceğiniz bayiler ve internet siteleri
29.11.2011
 
Amasya Yöresi Motifleri İle Tel Kırma
  • Ürüne Ait Özellik Girilmemiş.
  • Fiyatı : 17.00 TL
  • Stokta : Var , Adet : 1
  • Ürün Açıklaması :
  • Tuva Yayıncılık olarak, el nakışları alanında hazırladığımız yayınlara bir yenisini daha eklemekten büyük mutluluk duymaktayız. Önemli el nakışlarından bir olan tel kırma tekniği ile ilgili projelerin yer aldığı Amasya Yöresi Motifleri ile Tel Kırma adlı bu kitap Amasya’da bu alanda önemli çalışmalar yapan Kader HOŞGÖREN tarafından hazırlandı.

    Ülkemizde bu kadar çok yörede ve halk eğitim merkezinde çalışılan bu teknik hakkında maalesef bugüne kadar profesyonel yayınlar yapılamamış olması, alanında kaliteli yayınlar hazırlayan bizleri, bu konuda bir kitap yayınlamaya teşvik etti.

    Her proje için; renkli resimler, yakın plan fotoğrafları ve gerekli açıklamalar eksiksiz bir şekilde verilmeye çalışıldı. Tüm desenlerin şemaları ise tel kırma tekniğine uygun bir şekilde özel olarak hazırlanarak, ayrı bir pafta içerisinde kitap ile birlikte sunuldu.

    Modeller arasında, klasik tarzda projelerin yanı sıra, günlük kullanım objelerine de yer verilerek farklı alanlara uygulanan desenlerle tel kırma nakışına farklı bir bakış açısı kazandırılmaya çalışıldı.

    Kitapta, masa örtüsünden abajura, gece çantasından satranç tahtasına, başörtüsünden tepsiye, aynadan perdeye, şömentableden kutuya, ayna-fırça takımından duvar saatine kadar farklı alanlara uygulanmış 28 model yer almaktadır.

    Ayrıca Amasya yöresine ait iğne oyaları projelerin tasarımında yer alırken işleyicilere kolaylık olması açısından iğne oyalarının çizimleri de paftada yayınlandı.


Ürüne Ait Diğer Fotoğraflar
Yazılmış yorum yoktur.
Yorum Yazın :
Adınız: E-Posta Adresiniz: Yorumunuz: Oy ver:   Kötü             İyi Güvenlik Kodu: Güvenlik Kodu Yorum Ekle